Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

OZ!

perjantai 4. tammikuuta 2013

OZ!

... eli Australia, täällä ollaan! Tarkemmin sanottuna Sydneyssä, kaverini Mijan luona näin ensimmäinen viikko. Paluu sivilisaation pariin siis hetkeksi, ei enää nuudeleita tai riisiä aamupalaksi, lounaaksi ja illalliseksi. Ja kyllä, rakastan toki aasialaista ruokaa, mutta kyllä vaihtelu virkistää. Ja mun huoneen ikkunasta näkyy meidän uima-allas, joka on kuulemma täällä yhtä tavallinen kuin sauna Suomessa. Voihan täydellisyys.

Matkalla lentokentältä näin jo silmäyksen oopperatalosta ja Harbour Bridgestä ja uskoin viimein, että Down Underissa ollaan, ihan oikeasti. Tänään vaan laiskoteltiin ja päivällä nukuin melkein kuusi tuntia univelkoja pois. Huomenna ilmeisesti vuorossa rantakierros Mijan ja Mijan veljen kanssa. Voin muuten kertoa, että täällä on nyt kesä ja kesä meinaa yhtä kuin kuumaa kuin saunassa. Huh!

Ai niin, pakko hehkuttaa vielä: Suomesta oli tullut paketti, itse asiassa tänäaamuna tuli toinenkin. Ja mitä mulla nyt onkaan, Fazerin suklaata ja salmiakkia! Halleluja! Ja J.K Rowlingin uutukainen, suomeksi! Uudet villasukat! Mahtavaa! Kiitos äiti <3 Ja sisko, salmiakeista siis! Ai niin, oli siellä se pääsykoekirjakin......................

Tunnisteet:

5 kommenttia:

5. tammikuuta 2013 klo 20.26 , Anonymous Nimetön kirjoitti...

Onks toi kirja paikka vapaana? :p -Roosa

 
6. tammikuuta 2013 klo 13.40 , Anonymous Nimetön kirjoitti...

Onko sulla ollu miten noiden lentokenttäkuljetusten kanssa kun niitähän pelotellaan usein että kun yksin matkustaa niin lennon hintaan voi tulla tosi paljon extraa että pääsee kentältä kaupunkiin. Onko sulle kertaakaan tullu sellasta oloa että nyt et tiiä yhtään mitä pitäis tehä tai missä tiskillä/portilla/asemalla olla? :D Ja mihin muuten haet opiskelemaan? Mukava liuta kysymyksiä...

 
6. tammikuuta 2013 klo 15.12 , Blogger Laura kirjoitti...

Roosa// Joo on! Ootko lukenut sen? Mä jo mietin paljonko maksais sen lähetys takaisin Suomeen sitten kun oon sen lukenut... Jos se on hyvä niin eihän sitä raaski pois heittää, haha :D

Anonyymi// Ei ole lentokentältä tullessa ollut mitään ongelmia tähän saakka. Singaporessa meni näppärästi juna kaupunkiin, KL:n kentällä myös toimi julkiset bussit hyvin. Balilla pitää ottaa taksi, mutta hinta ei päätä huimaa (itse maksoin muistaakseni n.8e Kutalle). Phnom Penhissä maksoin tuktukille muistaakseni 5 dollaria. Sulawesillä ja Ausseissa taas on kaverit olleet vastassa. Kyllä mä kuitenkin väittäisin, että kehittyneemmissä (=kalliimmissa) maissa aika hyvin julkiset kulkee lentokentille ja halvemmissa taas taksin/tuktukin kautta minkä hyvänsä ottaminen ei maksa juuri mitään. Joten siitä ei huolta, ei ole toistaiseksi ongelmia sen suhteen ollut :)


Haen Tampereen yliopistoon lukemaan journalistiikkaa, varulta myös Jyväskylään samaa ainetta, mutta Jyväskylä kaupunkina ei kiinnosta, joten ensisijaisesti yritän Tampereelle. Kokeilen onneani myös Aalto-yliopiston dokumentaarisen elokuvan linjalle jos jaksan tehdä ennakkotehtävät, mutta sinne pääsyä en pidä kovin realistisena (joka vuosi otetaan kaksi hakijaa sisään.) Mutta jos ei koita niin ei voita :)

 
6. tammikuuta 2013 klo 18.07 , Anonymous Nimetön kirjoitti...

Eeeeeeeeen oo vielä alottanukaa! Mutta jos sitä kohta, ku pitäis niihi kirjotuksii alkaa lukee.. -Roosa

 
7. tammikuuta 2013 klo 3.22 , Blogger Laura kirjoitti...

Äääh kirjotuksiin oikeesti kukaan lue... Tiedätkö mitä Roosa. Mä luin eilen johdannon pääsykoekirjasta. Ja se oli vielä kohtuullisen mielenkiintoinen. Mulla on motivaatiota. Herranjestas!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu