Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Haastetta kehiin!

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Haastetta kehiin!

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
  Muchas gracias vain, Miretta!

2. Kirjaan tähän viisi blogia, jotka haastan:
Nyt en kyllä jaksa haastaa ketään, valitan

3. Toivo, että ihmiset joille jätit palkinnon antavat sen eteenpäin.

Ööö, okei?

Viisi asiaa, joita tarvitsen päivittäin: (tämän hetkisessä olinpaikassani)
- Bikinit - Muita vaatteita ei tarvitse. Niissä nukutaan, uidaan ja eletään.Tosin useimmiten joku paita eksyy päälle myös. Housuja en tosin muista käyttäneeni piiiiitkään aikaan ja se on kivaa se.
- Mangot Aamu ei käynnisty kunnolla ilman mun aamupäivämangoa aamupalan ja lounaan välissä siinä 11 aikaan. Nam!
- Pääsykoekirjat ja muistiinpanovälineet Kyllä - pänttäys on käynnissä täydellä teholla
- Läppäri Niin, tunnustan, ilman en oikein osaa olla. Sähköposti ja facebook tulee tsekattua joka päivä ja läppäriltä katson myös telkkaria melkein päivittäin täällä kun päivät ovat melko leppoisia ja pitkiä.
- Tee Addikti kun olen

(miksi 2/5 liittyivät ruokaan ja syömiseen?!)

Mun aamupäivät: pänttäystä ja mangoaViisi kirjaa, joita suosittelen muille: 
- First They  Killed My Father - Loung Ung Pysäyttävä kertomus Kambodzan lähihistoriasta lapsen näkökulmasta kerrottuna.
- Alkemisti - Paulo Coelho Täydellistä matkaluettavaa syvällisine pohdintoineen elämästä. Luin kertaalleen reissun alussa ja aion lukea uudestaan heti Suomeen palattuani.
- Paikka vapaana - J.K. Rowling Muuten vain loistava romaani pienestä kyläyhteisöstä, jossa lopulta kaikkien tarinat kietoutuvat yhteen. Mielenkiintoista lukea viimein Rowlingilta muutakin kuin Harry Pottereita.
- Liisan seikkailut ihmemaassa - Lewis Carrol Olen aina inspiroitunut hurjasti saduista ja edelleen ne kiehtovat. Liisan seikkailuita rakastin nuorempana ja rakastan edelleen ja kirjan kuvitus on ihana! Myös Disneyn leffoista Alice in Wonderland on ehdoton lemppari olllut aina, harmi että Tim Burtonin versio oli melkoinen pettymys.
- Ihanasti hukassa ja miten sieltä pääsee pois - Merja Mähkä Matkakertomus erään toimittajan maailmanympärysmatkasta, joka itseäni innosti kovasti ennen lähtöäni


Jaa, miten niin tylsää töissä? Pari päivää sitten syntyi heppa pienenä oheisaktiviteettina koneen jökkiessä. Lieventää mun heppaikävää nyt sitten täällä ja saa kysyviä katseita osakseen.

Tyypillinen aamupala, teetä, muroja, soijajogurttia ja banaani.

Viisi materialistista joululahjatoivetta:  Apua, tämä on vaikea, tien päällä kun ei mitään oikein tarvitse ja kauhean vaikea ajatella mitä tulen Suomessa tarviimaan! Tällä hetkellä haaveilen lähinnä vain uusista nahkasandaaleista ja toisista shortseista. Yritetään...
- Jotain huonekaluja ja sisustusjuttuja - Muutto on syksyllä edessä ja ainakin jotain hankintoja tehtävä. Sohva ainakin ensimmäisenä tulee mieleen. Oma telkkarikin voisi olla kiva. Untuvapeitosta haaveilen myös yhä. Vaikea muuten sanoa ennen kuin on kämppä.
- Pentikin Vanilja-astiasto- Astiaston keräilyä en ole vielä aloittanut, mutta tämä tulee melko varmasti olemaan mun valinta   - Ratsastusvaatteita - Tiedän tarvitsevani ainakin yhdet uudet housut sekä kesä- ja syysratsastustakin. Uusi kypärä ja saappaanvarretkin olisivat kivat. Lissu haluaisi uuden sadeloimen.

En mä tosiaan tietääkseni muuta materiaa tarvitse? Aina toki mieltä lämmittää uusi kirja, se mulle kelpaa aina jos joku haluaa hemmotella. Matkalahjakorteilla saa toki myös aina muistaa. Mutta onhan noissa sisustus- ja astiastojutuissa ja melkoisesti toteutettavaa.

 
Minun ihan ikioma huone, johon tosin taidan tänäiltana saada kämppiksen uuden vapaaehtoisen saapuessa, ilmeisesti englantilaistyttö kyseessä


Meidän olkkari

Ja keittiö
Viisi paikkaa, jossa haluaisin käydä: (minun tapauksessani viisi reissua, jotka haluaisin tehdä - näillä pidän itseni kiireisenä varmaan seuraavat vuosikymmenet)

- Reppureissu Väli-Amerikan halki reittiä Etelä-Meksiko - Guatemala - El Salvador - Honduras - Nicaragua - Costa Rica, ehkä myös Kuuba ja Jamaica. Lopuksi Kolumbiaan ja Ecuadoriin.
- Reppureissu maitse Suomesta Euroopan ja Afrikan halki Etelä-Afrikkaan, mantereenylitys laivalla Espanjasta Marokkoon. Lopulta Etelä-Afrikassa pidempi aika vaikka vapaaehtoistöissä jonkun luonnonsuojeluprojektin parissa.
- Transsiperian junarata reittiä Helsinki - Moskova - Irkutsk - Mongolia - Peking ja siitä jatkaisin junalla Tiibetin halki Nepaliin
- Myanmar
- Papua Uusi-Guinea
+ varmaan turhaan mainita Balia? 


Pikku-pihaa lintuperspektiivistä

Tällänen maisema avautuu meidän katolta

Ja siinä on meidän pikkuinen Piscinas Surf House. Näyttää vähän rähjältä ja sitä se ehkä vähän onkin, mutta samaan aikaan tosi viihtyisä sellainen. Meidän pomon Cesarin mökki on tuo katolla oleva.

Pihaa

 Viisi adjektiivia, jotka kuvaavat minua: 

- ulospäinsuuntautunut
- rohkea heittäytyjäluonne, jos jotain tehdään niin se tehdään sitten kunnolla
- määrätietoinen
- mutta sopivissa määrin melkoinen taivaanrannanmaalari välillä
- suorapuheinen

 
Tänään yritin testailla vähän uutta kameraa, likaisen peili-ikkunan kautta hehee
 Viisi lempiruokaani:
- Äidin lihapullat ja perunamuussi
- Roosan tekemä nuudelilaatikko
- Nasi Goreng kunnon chilillä
- Kaikki hyvin maustetut salaatit (+ makaronisalaatti) 
- Tomaattikeitto ruisleivän tai valkosipulileivän kanssa 


Meidän koiruus Jagar, joka kävi koirasalongissa pesulla ja sai pinkin nauhan kaulaan
 
Viisi elämänohjetta, jotka haluaisin jakaa kaikkien kanssa:
- Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness
- Go with the flow
- If you're dream doesn't scare you, it isn't big enough
- Magic happens when you step out of your comfort zone
- If you never try you never win

Kotiranta, Lobitos Beach

Ps. Onko mun lukijoissa ketään taitavaa kuvankäsittelijää? Jos kellään on innostusta väsäillä bannereita, niin mulle saa mieluusti tehdä uutta! Yhteyttä voi ottaa sähköpostiin lauraw-@windowslive.com

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu