Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Puoliväli!

tiistai 22. tammikuuta 2013

Puoliväli!

Tänään on tärkeä päivä: 3,5 kuukautta reissua takana ja 3,5 edessä. Ei nyt ehkä onneksi vielä ole aika alkaa laskea päiviä kotiinpaluuseen, mutta sinne suuntaan kuitenkin lähdetään.

Nyt ollaan oltu Annikan ja Annin kanssa Gold Coastilla viisi yötä suomalaistaustaisen vanhemman herran Ericin vieraana ja tänään jatketaan matkaa Brisbaneen, jossa itse majailen Laosista tutun ecuadorilaisen Nelsonin sohvalla. Tai siis Nelsonin ja sen neljän kämppiksen... Tästä tulee mielenkiintoista.

Oman koneen kuvien siirron kanssa on ollut ongelmia, kun piuha irtisanoi sopimuksensa, siksi kunnon postaus Gold Coastilta tulee nyt vähän myöhemmin. Hengissä kuitenkin ollaan!

En tiedä alkoiko tässä jo joku kotiinpaluukriisi vai mitä, mutta menin ja otin kesätyön vastaan Irlannista, kenttäratsastustallilta nuorten hevosten parissa. Käyn tekemässä pääsykokeet Suomessa ja sitten reissu tietyllä tapaa jatkuu, vielä muutaman kuukauden ajan. Can't wait! 

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

22. tammikuuta 2013 klo 20.16 , Anonymous Nimetön kirjoitti...

Eikö sulla ole sitä omaa kenttähevosta enää ? :)

 
23. tammikuuta 2013 klo 8.30 , Anonymous Nimetön kirjoitti...

Millon pistät kuvan siitä uudesta tatuoinnista? :)

 
23. tammikuuta 2013 klo 11.57 , Blogger Laura kirjoitti...

On Lissu mulla yhä enkä siitä kyllä hevillä luovukaan. Kenttähevoseksi siitä tuskin enää on syksyllä löydetyn jalkavamman vuoksi ja tällä hetkellä se vietteleekin kevyttä elämää ylläpidossa seuraneitinä. Kesän se saa laiduntaa ja katsotaan jos syksyllä sitä alkaisi kuntouttaa ja josko siitä vielä mukavan harrasteratsun saisi vaikka esteradoille siitä ei enää olekaan. Haaveissa olisi siirtää se siitokseen, mutta pitää katsoa se vähän rahatilanteen mukaan. Kuitenkaan kun ensi kesäksi ei ole mitään kisattavaa hevosta (ellei siskon koulusuokkia lasketa...) mulla ei ole mitään syytä jäädä Suomeenkaan ensi kaudeksi.

Ai niin, se tatuointikuva! Mulla itseasiassa vähän pääsi olkapää palamaan Byron Bayssa enkä ole viitsinyt siitä kuvaa ottaa. Jos en nyt saa aikaiseksi parin päivän sisään niin voin julkaista yhden joka silloin studiolla jo otettiin tekopäivänä.

 
23. tammikuuta 2013 klo 21.28 , Anonymous Nimetön kirjoitti...

VAU! Onnittelut työstä :)

 
24. tammikuuta 2013 klo 5.29 , Blogger Laura kirjoitti...

ISO kiitos! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu