Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Para-para-paradise!

lauantai 27. lokakuuta 2012

Para-para-paradise!

Tänä aamuna kello herätti aivan liian aikaisin ja puolentoista tunnin yöunien jälkeen kiinnostus nousta sängystä oli aika nollilla. Pikkupaku tuli sovitusti noutamaan meidät ja tunti köröteltiin satamaan. Hypättiin laivaan, nuokuttiin suu auki ja perillä hämmästeltiin kauneinta näkyä ikinä. Gili Trawang on paratiisi ensisilmäyksellä. Vesi on uskomattoman kirkasta ja saari pieni ja suloinen. Liikennettä ei näy missään, ainoat kulkupelit täällä ovat pienten ponien vetämät kärryt sekä polkupyörät. Rauhaa ja hiljaisuutta, täydellisyyttä. Paikalliset muistuttavat meitä aina siitä, että täällä ei ole poliisia, joten sääntöjä ei ole. Siitä huolimatta niitä ei tunnuta täällä tarvittavankaan.

Aamupalalla meille piti seuraa äärimmäisen sympaattinen kisu (banaanipannaria, mun lempparia!)

Päivä kului mukavasti aurinkotuolissa löhöillen hyvän kirjan seurassa (tiedän, Eat, pray, love, mikä klisee, mutta minkäs teen, olenhan Balilla! Tällä hetkellä tosin Lombokin saaristossa, mutta anyway). Oli Essinkin seura toki ihan kiva.

Gili Trawangin pääkatu

Gili Trawangin menopelit. Niillä on töötitkin!

Taikasieniä olisi tarjolla joka nurkalla, niin täällä kuin Balillakin


Napattiin ensimmmäinen Guest House, jota käytiin katsomassa (halvin...). Naapuriterassilla köllötti taas kissa, kivaa! Huone ei ole kovin kummoinen, ei ole vessapaperia, vessan ovi ei mene kiinni ja ilmastointia ei ole, joten yöstä voi tulla hikinen, mutta eihän me siellä paljoa aikaa vietetä kuitenkaan, joten...Illasta suunnattiin kaikkien vouhkaamaa auringonlaskua katsomaan ja syömään Sunset Bariin. Olihan se taas melkoinen Tapahtuma.Kyllähän tuota kelpasi tiirailla. Taustalla siintää Balin siluetti.
Nyt ollaan Essin kanssa jossain romanttisessa ravintolassa kuuntelemassa livebändiä ja kaikki varmaan luulee meitä lesbopariksi... Ei se mitään! Kohta matka jatkunee Reggaebaari Sama-Samaan, joka myös lupaili bändiä tälle illalle. Huomenna vuorossa viiden tunnin snorklausreissu, jolla pitäisi päästä näkemään mm. kilpikonnia. Huippua!

Terkkuja Suomen tuiskuun, pysykäähän pystyssä liukkailla säillä :)


Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu